Findex, Geelong

A&O was engaged by Findex to refurbish an existing office space in Geelong. A&O adopted a holistic design response incorporating light & soft finishes so that daylight amenity could be enhanced & the peripheral bay views emphasised, thus making the space an ideal working environment.

 

Findex' Geelong features a large reception area with natural timber panelling & custom built reception desk, dramatic meeting booths with feature lighting, open plan work stations, office partitions & a spacious boardroom with additional cosmetic panelling.

Works Summary

  • Design Consultancy
  • Build and construction
  • Glass aluminium partitions
  • Custom joinery & furnishings
  • Feature grid ceiling design & installation
  • Electrical & data cabling
  • Lighting design & installation
  • Provision of workstations
  • Signage